Pensiune din bârne mobilată cu lemn masiv

Pensiune din bârne mobilată cu lemn masiv Frumusețea lemnului masiv Fiind iubitori de lemn, ne-am super bucurat când am primit această oportunitate de colaborare.Pentru noi faptul că putem să ajutăm nu doar la dezvoltarea turismului, dar și să facem parte din ospeția pe care o vor simți oaspeții acestei pensiuni…..

Scări și Uși din lemn masiv – Neamț

scări și uși din lemn masiv uși și scară de stejar în culori naturale Pentru acest admirator al lemnului masiv am executat cu dragoste și măieștrie 12 uși din lemn masiv și o scară de interior în culori naturale.Modelul a fost după cum vedeți în fotografii unul simplu, clasic și…

logo davide.ro

Ușile și piesele de mobilier masiv Davide sunt  pentru un cămin călduros, care rezonează cu tine. Alături de elementele moderne, găsești piese manufacturate, unice care păstrează în ele frumusețea și spiritul lemnului masiv.

Știri și oferte - idei de amenajare

Vreau e-mailuri de la Davide.ro cu informații despre produse, promoții, reclame. Pot să mă dezabonez oricând folosind dezabonarea la sfârșitul tuturor e-mailurilor. Contactați aici Davide.ro. Citiți politica noastră de confidențialitate.

Shopping cart

0

No products in the cart.

× WhatsApp