Uși și mobilier din lemn masiv

Dăm noblețe lemnului din 1993

De peste 25 de ani spunem povestea tradiției prelucrării lemnului masiv, născută în 1993. Davide este un angajament pentru excelență, dorința vie a continuării unei tradiții în care dăinuie povestea lemnului.

usi si mobilier din lemn masiv davide

Piesele de mobilier, ușile de interior sau exterior, scările și fiecare componentă pe care o creăm sunt dovada respectului pentru lemn și pentru valoarea pe care o are. Îți oferim povești pe care să le spui despre casa ta și despre tine sub formă de piese de calitate, care păstrează căldura lemnului masiv și poartă în ele pasiunea oamenilor care-i dau valoare. 

Fiecare proces de creație este realizat cu măiestrie și duce la aspectul estetic potrivit pentru case, spații de birouri, proiecte imobiliare de lux, mănăstiri și biserici. De-a lungul timpului, lemnul pe care l-am prelucrat a adus suflare mănăstirilor din Moldova, printre care și Mănăstirea Agapia și Mănăstirea Neamțului.

Ne aflăm chiar în inima Ceahlăului, aici unde iubirea pentru lemn există de la sine. Astfel, suntem pe deplin conștienți de valoarea acestuia, fapt pentru care prelucrarea lemnului se realizează cu atenție și respect

Copacul, acest axis mundi fără de preț al zilelor noastre face cât o viață de om. Maturitatea lui este atinsă după 70-80 de ani, iar poveștile pe care le poate spune prin ramuri, frunze sau trunchi ne îndreptățesc să aducem copacii în lumea celor care sunt de neprețuit: oamenii. Așa ne-am hotărât să dăm căminului tău o poveste cu tâlc: lemnul masiv. Să o prelucrăm și să-i dăm povața care să transmită căldura familiei tale. Dacă prima impresie contează, atunci noi ne asigurăm că ușa și mobilierul tău spun ceea ce trebuie. 

Usile Davide

Înglobează linii moderne, culori actuale, o esență de tradiție și priceperea meșterilor noștri. Alături de frumusețea lumii cotidiene, noi punem căldura unui produs manufacturat și unic, împreună cu sufletul lemnului masiv prelucrat cu dragoste și atenție. Davide îți oferă uși care dăinuie și care aduc căminului tău o parte din spiritul muntelui Ceahlău.

Din colecțiile pe care ți le-am pregătit, poți alege fie simplitate sau jovialitate, fie perspectivă, lux și luminozitate. Davide îți oferă piese care îți provoacă imaginația și îți trezesc simțurile, toate prin prelucrarea atentă și minuțioasă a lemnului masiv.


Colectia Temis
ofera o usa cu linie simpla, curata, dand in acelasi timp posibilitatea de a o monta in diverse zone ale casei.

Tetris te imbie la joaca si iti provoaca imaginatia.

Silvia este lumina,

Miraj este despre perspectiva

Royal e colectia care starneste simturile.

Toscana e un “dolce far niente”

Elegance – mereu actuala, o colectie care nu are varsta si innbileaza orice spatiu in care e montata.

Bordo – este colectia rafinata.

Mega – e indrazneata si provocatoare.

Usile exterioare Davide

Sunt propuneri care sa va inspire. Impreuna putem stabili cum va arata usa ta, care sa dea personalitate casei tale si a familiei tale inca de la intrare.

scarile de interior davide.ro

Scarile interioare Davide

Sunt cele pe care le vezi mereu in mijlocul universului casei tale. Ne lasam provocati si executam modele diverse, elegante și moderne, dar și autentice.

mobilierul davide.ro

Mobilierul Davide

Mobilierul din lemn masiv e noblete, e trainicie, e caldura unui camin plin de viata.

De ce Davide.ro

5/5
Am cumpărat in luna august 2020 un număr de 7 uși de interior Mega 2, pentru casa pe care ne-o construim. Fiind una din achizițiile de final din casă, pentru noi a fost important că modelul s-a potrivit cu așteptările noastre și că pe toată perioada achiziției am beneficiat de consilierea celor de la Davide. Sfaturile lor legate de alegerea modelului, a feroneriei și chiar a culorii ușilor ne-au ajutat foarte mult. Am fost mereu informat de stadiul execuției, iar livrarea a fost in termenul stabilit inițial. Recomand
Alin Mercore
5/5
Am comandat de la Davide o scară aeriană, care să facă legătura intre parter și mansarda pe care ne-am hotărât să o amenajăm în primăvara aceasta. Nu am crezut initial că se va potrivi perfect, fiind pregătit să fac mici ajustări ulterioare. Cei de la Davide au fost prompți, s-au deplasat pentru luarea măsurilor și mi-au propus o soluție de execuție care m-a surprins în mod plăcut. Scara de stejar cu tot cu balustrade și mână curentă s-a potrivit perfect spațiului disponibil, montajul a fost asigurat de ei, iar timpul de execuție rapid m-a ajutat să mă mut repede in casa pe care o visăm de atât timp. Le mulțumesc
Ioan Gavrilei
5/5
Davide m-a ajutat să dau personalitate casei mele. Cele 10 uși și tocul fals din living le-am realizat in fabrica de la Davideni, după ce am căutat un producător care să folosească doar lemn masiv mai bine de 3 luni. Au fost prompți și au făcut treabă grozavă. Mă bucur că în România încă se mai pune accentual pe calitate și meșteșug.
Nicolae Lămășanu
> 0 ani
experiență în domeniu
0 +
clienți mulțumiți
0 +
uși deschise
0
Happy Feedbacks
logo davide.ro

Ușile și piesele de mobilier masiv Davide sunt  pentru un cămin călduros, care rezonează cu tine. Alături de elementele moderne, găsești piese manufacturate, unice care păstrează în ele frumusețea și spiritul lemnului masiv.

Știri și oferte - idei de amenajare

Vreau e-mailuri de la Davide.ro cu informații despre produse, promoții, reclame. Pot să mă dezabonez oricând folosind dezabonarea la sfârșitul tuturor e-mailurilor. Contactați aici Davide.ro. Citiți politica noastră de confidențialitate.

Shopping cart

0

No products in the cart.

× WhatsApp