sfaturi pentru montaj

Montajul ușilor se va executa in golurile de zidărie pregătite potrivit dimensiunilor si toleranțelor stabilite conform comenzii ferme transmise si asumate de către beneficiar.
Camerele in care se montează ușile interioare trebuie să aibă montate ferestrele exterioare pentru a crea un climat interior constant fără fluctuații de temperatură, bine ventilate și cu umiditate a mediului ambiant de maxim 60%.
Toate lucrările cu materiale umede (zidărie, tencuială, aplicarea vopselurilor de interior) trebuiesc executate înainte de montarea ușilor de interior pentru a se evita o umiditate a mediului ambiant mai mare de 60%.
In cazul montajului produselor lemnoase in incaperi neincălzite, cu umiditate mare sau cu ventilație necorespunzătoare, poate interveni mărirea volumului. Rezolvarea problemei poate fi făcuta prin imbunatățirea ventilației.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
logo davide.ro

Ușile și piesele de mobilier masiv Davide sunt  pentru un cămin călduros, care rezonează cu tine. Alături de elementele moderne, găsești piese manufacturate, unice care păstrează în ele frumusețea și spiritul lemnului masiv.

Știri și oferte - idei de amenajare

Vreau e-mailuri de la Davide.ro cu informații despre produse, promoții, reclame. Pot să mă dezabonez oricând folosind dezabonarea la sfârșitul tuturor e-mailurilor. Contactați aici Davide.ro. Citiți politica noastră de confidențialitate.

Shopping cart

0

No products in the cart.

× WhatsApp