Soluții creative din lemn masiv

Ce iubim cel mai mult la Davide – Mobila și Uși din Lemn Masiv este să vedem creațiile și frumoasele elemente din atelierul nostru în casele voastre. 
Să facem parte din povestea căminului vostru. Fie că e vorba de o masă la care veți împărți cele mai inedite momente alături de familie sau de scările durabile și lucrate manual care vor fi piesa principală, fix așa cum e și regina pe tabla de șah, iubim să fim acolo, în mijlocul vostru!

Portofoliu lucrări din lemn masiv

Lucrări din lemn masiv

Unele lucrări din lemn masiv le veți găsi aici, altele pe Facebook, iar unele doar în casele clienților noștri.

De oriunde ar fi în lumea asta, vă asigurăm de faptul că fiecare bucată de lemn care intră în mica noastră fabrică de la poalele munților este prelucrată cu aceeași măiestrie și pasiune de artizanii DAVIDE.

Noi dăm noblețe lemnului din 1993, iar ce ne definește sunt creațiile, produsele unicat, personalizate pe dorințele fiecăruia dintre clienții noștri.

logo davide.ro

Ușile și piesele de mobilier masiv Davide sunt  pentru un cămin călduros, care rezonează cu tine. Alături de elementele moderne, găsești piese manufacturate, unice care păstrează în ele frumusețea și spiritul lemnului masiv.

Știri și oferte - idei de amenajare

Vreau e-mailuri de la Davide.ro cu informații despre produse, promoții, reclame. Pot să mă dezabonez oricând folosind dezabonarea la sfârșitul tuturor e-mailurilor. Contactați aici Davide.ro. Citiți politica noastră de confidențialitate.

Shopping cart

0

No products in the cart.

× WhatsApp