Soluții creative din lemn masiv

Ce iubim cel mai mult la Davide – Mobila și Uși din Lemn Masiv este să vedem creațiile și frumoasele elemente din atelierul nostru în casele voastre. 
Să facem parte din povestea căminului vostru. Fie că e vorba de o masă la care veți împărți cele mai inedite momente alături de familie sau de scările durabile și lucrate manual care vor fi piesa principală, fix așa cum e și regina pe tabla de șah, iubim să fim acolo, în mijlocul vostru!

Portofoliu lucrări din lemn masiv

Lucrări din lemn masiv

Unele lucrări din lemn masiv le veți găsi aici, altele pe Facebook, iar unele doar în casele clienților noștri.
Oriunde ar fi în lumea asta, vă asigurăm de faptul că fiecare bucată de lemn care intră în mica noastră fabrică de familie de la poalele munților este tratată cu aceiași dragoste și atenție cu care este tratat un pui de urs de ursoaică.

logo davide.ro

Ușile și piesele de mobilier masiv Davide sunt  pentru un cămin călduros, care rezonează cu tine. Alături de elementele moderne, găsești piese manufacturate, unice care păstrează în ele frumusețea și spiritul lemnului masiv.

Știri și oferte - idei de amenajare

Vreau e-mailuri de la Davide.ro cu informații despre produse, promoții, reclame. Pot să mă dezabonez oricând folosind dezabonarea la sfârșitul tuturor e-mailurilor. Contactați aici Davide.ro. Citiți politica noastră de confidențialitate.

Shopping cart

0

No products in the cart.

× WhatsApp